Cégünkről

A Megafront az „Igényes Konyhabútor Kezdete” a bútorajtó elvre figyelve, immáron több mint 15 éve alakult azzal a szándékkal, hogy a bútorajtó, bútoralkatrész kínálatok teljes egészét átfogva színesítse a piacot.

Kínálatunk a kezdetek óta jelentősen bővült, ajtótípusok, marásminták, fafajták, színválaszték, a látszó színazonos oldalak, és a kiegészítő termékek tekintetében.

Ezen kívül, fa és fém konyhai kiegészítők, bútorfogantyúk, Tiffany üvegek.és a PERFETTI néven ismert perforált lemezeket is választhatnak velünk együttműködő partnereink, és lakossági ügyfeleink egyaránt.
2008 őszén óriási lépést tettünk annak érdekében, hogy bútorajtó választékunkat magas színvonalon tudjuk bemutatni.

Új immáron saját 500m2-es telephelyünkön kialakításra került egy 90m2-es bemutatóterem is, amelyben az összes bútorajtó bemutatásra kerül, kézbe vehetően minta ajtókként, illetve néhány a sikeres modelljeink közül komplett konyha formájában is.

Bemutatótermünkben egyaránt megtalálhatóak a széria méretben raktárról választható frontok, és az akár teljesen egyedi igényekre épülő bútorajtók teljes palettája.
Partnereinknek, és a hozzánk érkező lakossági megrendelőinknek egyaránt lehetőséget biztosítunk bemutatótermünk teljes körű használatára, a bútor megtervezésének színhelyeként.

A teljes nyitvatartási idő alatt lehetőség van arra, hogy nálunk megtervezzék a kiválasztott bútorajtóhoz igazítva a kívánt bútort. Azoknak a magányszemélyeknek is van erre lehetőségük, akiknek már van választott asztalosuk, kivitelezőjük, de, akinek nincs, asztalos ismeretsége azoknak szívesen ajánlunk megbízható, hosszú idő óta cégünk termékeivel dolgozó asztalosokat az ország egész területén.

Szekrényajtó katalógus

Szeretné, hogy megajándékozzuk?

Iratkozzon fel, hogy megajándékozhassuk konyhabútor képekkel.

*
*
*
Érdekeltség:
egyéni érdeklődő
asztalos
konyhastúdió
viszonteladó
lakberendező

Szavazás

Melyik fa bútorajtó család nyerte el tetszését?

Eredmények

Loading ... Loading ...